IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Завръща ли се еврокризата?

Опасността от нова криза е на една ръка разстояние, а на държавите от общата валутна зона не им остават почти никакви възможности

13:03 | 24.06.22 г. 5
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Andrey Rudakov/Bloomberg</em></p>

Снимка: Andrey Rudakov/Bloomberg

Последна актуализация: 10:50 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

5
rate up comment 3 rate down comment 0
wart
преди 1 година
Кризата сега започва - Няма вече евтини Руски енергоносители и цени " диктувани от купувачите ( вече цените ще определят продавачите а не както досега ! - при енергоресурсите). има нови икономически и технологически и военни независими страни които имат огромен потенциал и те ще определят " съдбата" на света и на човечеството.Няма да е както до сега " диктуваха" и налагаха своето решени както Европейците така и Американците и ХХI век ще принадлежи на тях новите сили .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 0 rate down comment 0
julian12
преди 1 година
Някой е надградил бота.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 3 rate down comment 0
Иван Митев
преди 1 година
Сегашната европейска инфлация е с възможно успешно прекратяване. След преустановяване на прилагания метод за емитиране на евра без необходима защита за запазване на покупателната способност на еврата сегашната европейска инфлация ще е прекратена. Кратко за ситуацията: Нямането на необходима защита за запазване на покупателната способност на еврата е съществената причина за сегашната инфлация в еврозоната. Европейската централна банка няма капацитет за премахване на водещата причина за сегашната инфлация. Европейската комисия е компетентна за инициатива за прекратяване на водещата причина за сегашната европейска инфлация. Водещата причина за инфлацията в еврозоната (нямането на необходима защита за запазване на покупателна способност на еврата) се запазва. Вариантите са два: Първи: Запазването на практиката без необходима защита за запазване на покупателната способност на еврата създава сегашната инфлация. Последиците са лоши. Втори: Въвеждането на необходима защита за запазване на покупателната способност на еврата осигурява прекратяване на сегашната инфлация в еврозоната.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 6 rate down comment 2
Varfor
преди 1 година
Давайте бързо да влизаме в Еврозоната, с няколко държави в дългова спирала и потъващо евро.Да бързаме, че да не вземат да потънат без нас.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 5 rate down comment 2
Mavi Goz
преди 1 година
"Завръща ли се еврокризата?" . . . Че тя никъде не е ходила, та да се завръща. Само я беха позатрупали с шума от ЕЦБ... ;) :lol: А Тя отдолу само е ферментирала и натрупала отровни газове до критична маса. . .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още